loading
Hoeikensstraat 5, 2830 Willebroek
Hoeikensstraat 5, 2830 Willebroek
Shopping Cart
  • No products in the cart.
  • newtechnics group, elektrische auto, laadpaal, laadpaal installeren, laadpaal installateur, laadpaal installatie, laadpaal installaties, ev laadpaal installatie,
    Uitmuntende Service & Garantie
    EV Laadpalen Met Allure
    EV laadpalen zijn speciale stations ontworpen om elektrische voertuigen op de juiste wijze op te laden. Onze EV laadpalen kunnen zowel thuis als op het bedrijf, of commerciële locaties geinstalleerd worden.

    Kwalitatieve laadoplossingen voor elk type gebruiker

    Newtechnics Group is uw betrouwbare partner in elektrische installaties, gespecialiseerd in het aanbieden van professionele laadpaal installaties voor elektrische voertuigen. Of u nu een particulier bent met een elektrische wagen of een KMO die zijn bedrijfsterrein wil uitrusten met meerdere laadstations, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al uw behoeften voldoen.

    Deskundige Installatie door Gecertificeerde Professionals

    Ons team van gecertificeerde technici heeft uitgebreide ervaring in het installeren van laadstations. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met het opladen van uw voertuigen. Onze installaties voldoen aan alle veiligheidsnormen en regelgeving, waardoor u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare oplossing. Onze blogs hebben meer informatie over de verschillende soorten laadpalen. Of u nu een zeer eenvoudige laadpaal of net een heel slimme laadpaal wenst, bij ons kan u terecht van advies tot uitvoering.

    EV Laadpaal Voordelen:

    • Kostenbesparend
    • Gemak & Tijdsefficiëntie
    • Geen Wachtrijen
    • Duurzaamheidsimago
    • Goed Voor Uw Klanten
    • Stimuleert Elektrisch Rijden
    • Vermindering CO2-Uitstoot
    • Mogelijke Subsidies
    • Verbeterde Batterijlevensduur
    • Verhoogde Vastgoedwaarde
    newtechnics group, elektrische auto, laadpaal, laadpaal installeren, laadpaal installateur, laadpaal installatie, laadpaal installaties, ev laadpaal installatie,newtechnics group, elektrische auto, laadpaal, laadpaal installeren, laadpaal installateur, welk laadstation, welke laadpaal, welk ev laadstation
    newtechnics group, elektrische auto, laadpaal, laadpaal installeren, laadpaal installateur, laadpaal installatie, laadpaal installaties, ev laadpaal installatie,
    Duurzame en energiezuinige laadpalen
    Bij Newtechnics Group zetten we ons in voor duurzaamheid. Onze laadpalen zijn niet alleen efficiënt in gebruik, maar ook ontworpen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Wij bieden verschillende opties, zoals laadpalen die compatibel zijn met zonne-energie, om uw energiegebruik verder te optimaliseren en te verduurzamen.
    Flexibele laadoplossingen voor particulieren en KMO’s

    Elke klant heeft unieke behoeften als het gaat om het opladen van elektrische voertuigen. Wij bieden een breed scala aan laadoplossingen, van standaard laadpalen tot snelladers en alles daartussenin. Onze experts bieden u graag professionele laadpalen installaties aan en werken nauw met u samen om de perfecte oplossing voor uw situatie te bepalen, of u nu één laadpaal thuis nodig heeft of meerdere laadstations voor uw bedrijfsvoertuigen.

    Tevens verzorgen wij alle elektriciteitswerken die nodig zijn om de EV laadpalen op het net aangesloten te krijgen.

    U zoekt een betrouwbare & ervaren EV Laadpaal Installateur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een WhatsApp bericht. Wij komen graag even op locatie kijken, om met u uw plannen te bespreken.

    newtechnics group, elektrische auto, laadpaal, laadpaal installeren, laadpaal installateur,
    Maak Een Afspraak

    Of stel een vraag:

      This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.